E n e r g y

(19.2.2018)
Energiakriisi, energiapula, energiapiikki, energiajuoma, energiatodistus, sähköenergia, kokonaisenergia, potentiaalienergia, vitaalienergia, lämpöenergia … energiahoitaja. Hoitaako energiahoitaja sähköpääkeskusta?

Lueskelin äskettäin yhtä sivustoa, jossa otsikkona komeili ”Mitä energiahoito on?” Tekstin sisällöstä ei löytynyt mitään muuta vastaukseen viittaavaa lausetta kuin ”Energiahoidot ovat niin kutsuttuja täydentäviä hoitomuotoja…” Loppu oli varovaista kieli keskellä suuta mutistua sähkömagnetismia, värähtelytasoa, rakkautta, myötäelämistä ja sitä, mihin energiahoidolla mahdollisesti voidaan vaikuttaa. Oli jopa sanottu, että ”…on ympäri maailmaa olemassa paljonkin erilaisia tutkimuksia…” mutta yhtään linkkiä tai viitettä ei ollut.

Tiedon, ymmärryksen ja maalaisjärjen puute ja nuoleskeleva kukkahattuilu yhdistettynä businekseen tursuaa ovista ja ikkunoista. Erilaisia energiahoitosuuntauksia syntyy koko ajan kuin sieniä sateella – aina uudemmalla ja trendikkäämmällä nimellä. – Ja tässä perinteisessä esi-atlantislaisessa Shining Health Identity Treatment® (SHIT) -metodissa kädet laitetaan tähän asentoon näin, luetaan tämä mantra noin, visualisoidaan rusehtava AlpakanPerseSilmä (APS™) ja asetetaan kottaraisenhöyhen hoidettavan vasempaan sieraimeen. Tule kurssille ja maksa itsesi kipeäksi, me hoidamme sinut…

Meillä kaikilla on se taito ja kyky, jos meillä on halu auttaa jotakuta. Me OLEMME energiaa. Alpakanpersesilmäkään ei pysy kasassa ilman energiaa. Elektronit pyörivät vimmatusti lakkaamatta jokaisessa absoluuttisen elottomalta näyttävässä esineessä – jopa täysin synteettisesti valmistetuissa. Ja se paljon puhuttu rakkaus on tahtotila ja asenne, eikä mikään uhvojen antama universaali ykseysarmoserpentiini…

Kohta eivät äidit enää osaa puhaltaa oveen törmänneeltä vilkkaalta lapselta pipiä pois, kun siihen vaaditaan kurssi ja sertifikaatti. Sen imetysajokortin lisäksi.

salama

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Luo ilmainen kotisivu tai blogi osoitteessa WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: