Yhteinen harha vs. yksinäinen todellisuus

(28.4.2019) Olen kohta parikymmentä vuotta toitottanut toitottamasta päästyäni, että pakotetulla nami-nami-trendillä ei ole terveellinen vaikutus ihmisiin. Ensin syötettiin erilaisten hulabaloo-julkkisten kautta, että ei ole oikein tuntea kaikkia luonnollisia tunteita, jotka tekevät meistä ihmisiä, vaan pitää kuvitella, että hokemalla ”Nami-nami” ja ”Jippii-ihanaa!” velat muuttuvat saataviksi, taivaspaikka tipahtaa syliin ja sademetsät pelastuvat. Eli semmoinen iloinen nousuhumala olisi oltava, vaikka kuinka vituttaisi. Vitutus on aivan tuotapikaa (viha)rikos Suomessa, tässä maailman onnellisimmaksi luokitellussa maassa, jonka tilastot oikeasti kertovat, että tämä on maailman lääkityin maa ja edelleen itsemurhatilastoissa maailman kärjessä.

Kohta joku rynnii herne nenässään heiluttamaan YLE:n valeuutista (26.7.2018), jossa kerrotaan suomalaisten itsemurhien olevan vain eurooppalaisen keskitason tuntumassa. Jaaha. Miksiköhän nykyään on alettu verrata Eurooppaan, kun aiemmin verrattiin koko maailmaan? Miksei vertailla myös muihin pohjoismaihin? Koska kaikki on tasan sitä, mihin sitä verrataan. Ei tämä ole sen kummempi asia kuin Pohjois-Karjala -projekti. Totta kai tulos saadaan näyttämään hyvältä, kun karsitaan vertailusta pois ne muiden tulokset, jotka ovat omia paremmat. 183 vertailumaasta Suomi oli vuonna 2016 itsemurhien määrässä sijalla 33 ja muihin pohjoismaihin verrattuna ylivoimaisesti sijalla 1. Tilastot eivät ole vuosien varrella kaunistuneet. Niitä on vain tyynen tarkoituksellisesti kaunisteltu.

Mistä tämmöinen ”maailman onnellisin maa” -väite sitten kumpuaa? Siitä yksinkertaisesta tosiasiasta, että meille valehdellaan ja me jatkovalehtelemme toinen toisillemme, koska raadollisen toden puhuminen on negatiivisuutta ja siis lähes rikos. Tavoite on tuudittaa medialukutaidottomat ja omien aivojensa käyttöä pelkäävät standardi-ihmiset syvään lintukotofantasiaan. Tavoite on saada kansa luulemaan, että meillä on paremmin kuin kaikkialla muualla.

Paljon muutakin sontaa meille syötetään ja jo nyt valtaosa ihmisistä syö sen hymy huulillaan, koska siinä on viranomaisen ja valtamedian leima. Sen täytyy silloin olla totta, oikein ja kohtuullista. Sonta on superfoodia! Oikeasti se haisee ja maistuu paskalle, mutta kun sen vain uskossa nielee ja nami-mantraa hokien kääntää katseensa autuaasti kohti Mannerheimintietä, niin sieltä se Vapahtaja tulee. Ihan kohta. Ehkä jo seuraavissa vaaleissa.

Olet valveutuneena ihmisenä tietenkin itsekin huomannut sen, miten psykologia on muuttunut vuosikymmenten aikana täysin päinvastaiseksi kuin mitä se oli vielä joskus 80-luvulla. Silloin tiesimme, että vitutus piti purkaa pihalle hakkaamalla vaikka tyynyä vasaralla; raivo piti huutaa ulos ääni käheänä; suru piti itkeä ulos ja onnikin piti tanssien laulaa muiden nähtäväksi. Näin oli siksi, että tiesimme vitutuksen pidättelyn muuttuvan ajan kanssa vihaksi ja siitä hiljalleen etenevän fyysiseksi toiminnaksi tai kääntyvän sisäänpäin sairastuttaen kehon.

Kehon eräs tunnetuimmista ja ehkä pelottavimmistakin reagointitavoista on syöpä. Syövälle keksitään koko ajan jotakin selityksiä, milloin peruna, milloin tupakka, milloin voi, leipä tai liha, mutta tiedeuskovilla lääkekauppiailla ei edelleenkään oikeasti ole hajuakaan sen syntymekanismista ja syistä, koska tieteessä ei milloinkaan tutkita kokonaisuutta, vaan pelkkiä yksityiskohtia, joista on laboratorioissa suljettu pois kaikki elävän elämän muuttujat.
Jos jokin asia halutaan julistaa pannaan, väitetään vain sen olevan tieteellisesti tutkittua ja haitallista. Vaikka muualla maailmassa olisivat tutkimustulokset päinvastaiset, mitä sillä väliä, koska me olemme Suomessa. Meillä kaikki on maailman huippua, eikä meillä ole korruptiota. Kukaan muu ei tiedä mitään, jos ei ole samaa mieltä kanssamme. Paitsi Nato.

No niin, nyt siis kaikki luonnolliset, ihmisyyteen kuuluvat tunteet ovat kokonaan kiellettyjä. Jos esim. epäoikeudenmukaisuudesta aiheutuvaa vitutusta purkaa edes sanallisesti, se on ”negatiivisuutta” ja ”vihapuhetta”. Turpa kiinni tai saat syytteen! Teinitkään eivät enää saa tuntea murrosiän aikuistumisen kipeyksiä, koska ”sellainen kapinamieli ei ole hyväksi” – heidät pitää lääkitä, turruttaa, vaientaa. Niinpä he eivät oikeasti milloinkaan aikuistu luonnollisella, terveellä tavalla. Meille uskotellaan, että näin heistä kasvaa tasapainoisia ja positiivisia aikuisia, suorastaan keskustalaisia.

Enää ei myöskään saa syödä raamatullisesti ”kaikkea, mitä lihakaupassa myydään”, vaan pitää syödä eksoottisia ituja niin paljon, että b-vitamiinin puutoksesta aiheutuvaa hidasjärkisyyttä ja masennusta voidaan alkaa lääkitä. Lääkityksellä saadaan myös unohtumaan se, että epäeettinen tuontirehujen roudaaminen tuhoaa maapallon moninverroin nopeammin kuin kotimainen lihakarjan kasvatus.

Kun pomo ahneuksissaan heittää pihalle duunarin, jolla on perhettä ja velkaa, eikä työvoimatoimistoja enää ole olemassakaan, ex-duunarista tulee alakuloinen ja vaisu. Sille annetaan nimeksi masennus ja siihen pitää äkkiä saada kemiallinen lääkitys.
Lääkityskö hoitaa velat ja löytää uuden työpaikan?
No ei tietenkään,” huutavat kaikki soijapäät yhdessä kuorossa, ”...mutta lääkityksen avulla on energiaa tehdä asioille jotakin, eikä tule itsetuhoisia ajatuksia.”

Niinkö? Oikeastiko?
Masennuslääkkeiden yleisimmät sivuvaikutukset ovat haluttomuus, masennus ja itsetuhoiset ajatukset. Mikä olikaan siis sen lääkityksen tavoite, teho ja hyöty? Tai kysytään, että mikä on sen ”funktio”, että aivopestyt trendipelletkin ymmärtävät. Lääkityksen hyöty on se, että ei tarvitse enää jatkossa ollenkaan itse ajatella – poliittinen koneisto pitää huolen kaikesta, koska ex-duunarilla on luonnollisen reagoimisen takia annettu psyko-leima papereissaan, eikä se lähde sieltä koskaan pois. Jokainen hoitsu, viranomainen ja kelan urpo näkee sen heti ja osaa käyttäytyä sen mukaan – näennäisen ymmärtäväisesti halveksuen.

Ex-duunari on nyt yhteiskunnan omaisuutta. Olemalla pois aktiivisesta yhteiskuntaelämästä ja varsinkin jatkamalla hyödytöntä ja turruttavaa lääkitystään hän on erittäin helposti aivopestävissä tasan siihen muottiin, mikä hyödyttää eniten eli haittaa vähiten Panamalle jemmattuja osakkeita, valtion omaisuuden myymistä ulkomaille, verohuojennusten antamista suurituloisille, vähäosaisten viimeistenkin ropojen varastamista jne. Ex-duunarilla ei ole enää sananvaltaa, eikä todellista tietoakaan, mihin hän voisi jotakin sanoa. Naamakirjakin deletoi jokaisen poliittista valta-agendaa vastustavan kommentin.

Toki ex-duunari saadaan uskomaan olevansa oman elämänsä herra ja universaalisti merkittävä vaikuttajayksilö: Hänelle vihjaistaan ylitsevuotavan vuolaasti, että Ambra-Humra Taivaallisen Valaistumisen ituhippiyhteisö etsii uusia jäseniä, jotka kokevat olevansa Uuden Maailman Pelastusoperaation pyhiä sanansaattajia, päähänpotkittujen eliittiä. Ex-duunari osallistuu pikkuaivoja valaiseviin meditaatioihin kanavia avaavien suitsukkeiden (jotka on ostettu perustoimeentulotukirahoilla) myötätuulessa, näkee ihmeauroja ja alkaa uskoa maailman muuttuvan täydelliseksi pelkästään sillä, että hän, Suuri Valontuoja, makaa luolansa säkkituolissa ja puhuu kanssaveljilleen ja -sisarilleen niin suuria sanoja, että kielikin kangistuu. Ex-duunari uskoo olevansa kaikesta vapaa ja päättävänsä niin omasta kuin koko planeettamme kohtalosta – jos vain kelan maksusitoumus apteekkiin tulee ajallaan.

 

2 thoughts on “Yhteinen harha vs. yksinäinen todellisuus

Add yours

  1. Moi. Luin juttusi. Arvaan että sinua harmittaa. Jos kyseessä on muitakin tunteita nimeäisitkö mulle niitä? Mitä toivoisit / tarvitset? Mitkä tarpeet olis sulla Tyydyttyneet että sulla olis naminami fiilis?
    Istuisin säkkituolissa jos olis ja kelanrahoja oottelen. Juon hapatettua mahlaa ja oottelen myös valaistumista. Tässä odotellessa olis kiva lukea ratkaisu srategioitasi noihin esilletuomiisi haasteisiin.
    Ongelmia näin ihanassa ja jopa maailman kröhm maassa en usko olevan.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: